Slapyvardis: ^Radio

Aš esu didelis “Lineage” žaidimo gerbėjas ir praleidau nemažai bemiegių naktų rinkdamas iš įvairiausių kampelių informaciją visomis kalbomis. Parašiau ne vieną aprašymą ir vaizdo siužetą lietuvių kalba apie “L2j” ir ilgą laiką skyriau savo laisvalaikį šiam projektui. Seniau buvo visus failus iš mano serverio galima atsisiųsti nemokamai. Labai nenoriu liūdinti tų, kurie išties nori siųstis serverius, jų atnaujinimus, aprašymus ir kurti kažką sau ir kitų malonumui. Norinčių atsisiųsti yra labai daug ir sunaudojamas duomenų srautas pradėjo siekti "kosmines" ribas. Apgailestauju, bet mažas mokestis padės išlaikyti visą reikiamą informaciją ir ją toliau plėtoti. Tad suma, kurią Jūs mokate nenueis perniek. Tik Jūs tie žmonės, kurie domitės galit padėti plėtoti šį Lietuvišką tinklapį!

Mėgstamas posakis: Dirbsiu tol, kol atsiras toks, kuris man įrodys, kad esu nieko nevertas - tik tada viską mesiu.




Slapyvardis: xdvx

Aš esu technologijų fanas. Dievinu elektroniką ir viską kas susiję su ja. Taip pat ir kompiuterius. Apie juos žinau tikriausiai daugiau negu daugelis Jūsų, todėl ir stengiuosi dirbti tiems, kurie žino nedaug, kad padėčiau žengti tuos pirmus sunkiausius žingsnius. Jau kelerius metus užsiimu programavimu. Kuriu paprastas programėles, aktyvias svetaines. Ypač mėgstu dirbti savo tautai, ne kitiems. Žinoma, kaip daugelis Jūsų, mėgstu pažaisti "Lineage". Todėl ir tapau www.l2j.lt komandos nariu, kad padėčiau plėtotis projektui Lietuvoje.

Mėgstamas posakis: Planai yra tik geri norai, jei jie tuoj pat nepavirsta uoliu darbu.




Slapyvardis: Ensx

Padedu šiam puslapiui išlaikyti tvarką ir atsinaujinti. Nusimanau apie "Lineage" serverių kurimą ir padedu spręsti problemas, kurios iškyla šio tinklapio lankytojams.

Mėgstamas posakis: Jei ne tau, tai kitam :)